Jack Kenny
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.9 2009 Fredo (gościnnie)
8.3 2000 Fredo (gościnnie)
10.0 1995 Fredo (gościnnie)
7.5
Tajny świat Alex Mack
Secret World of Alex Mack, The
1994 Fredo (gościnnie)
6.7 1993 Fredo (gościnnie)
7.2 1992 Fredo (gościnnie)
10.0 1991 Fredo (gościnnie)
6.6 1991 Fredo (gościnnie)
7.3 1991 Fredo (gościnnie)
7.2 1988 Fredo (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Fredo (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Fredo (gościnnie)
7.4
Gwiazda szeryfa
Tin Star, The
1957 Fredo (gościnnie)
7.0
Złoto jest tam, gdzie go szukasz
Gold Is Where You Find It
1938 Fredo (gościnnie)
10.0 1937 Fredo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jack Kenny filmy Jack Kenny najlepsze filmy Jack Kenny zdjęcia Jack Kenny galeria Jack Kenny biografia Jack Kenny nominacje Jack Kenny nagrody i wyróżnienia Jack Kenny filmografia Jack Kenny aktor Jack Kenny reżyser Jack Kenny scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.