Greg Callahan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Prezes banku (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Prezes banku (gościnnie)
6.1
Cień wątpliwości
Shadow of Doubt
1998 Prezes banku (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Prezes banku (gościnnie)
6.8 1993 Prezes banku (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Prezes banku (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Prezes banku (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Prezes banku (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Greg Callahan filmy Greg Callahan najlepsze filmy Greg Callahan zdjęcia Greg Callahan galeria Greg Callahan biografia Greg Callahan nominacje Greg Callahan nagrody i wyróżnienia Greg Callahan filmografia Greg Callahan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.