Gordon Jump
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1991 Pan Tot (gościnnie)
7.4 1990 Pan Tot (gościnnie)
5.5
Siostra Kate
Sister Kate
1989 Pan Tot (gościnnie)
5.7 1989 Pan Tot (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Pan Tot (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Pan Tot (gościnnie)
9.0 1984 Pan Tot (gościnnie)
7.3 1984 Pan Tot (gościnnie)
6.7
Furia
Fury, The
1978 Pan Tot (gościnnie)
7.0
Wizyty domowe
House Calls
1978 Pan Tot (gościnnie)
7.0 1978 Pan Tot (gościnnie)
3.7 1978 Pan Tot (gościnnie)
8.0 1978 Pan Tot (gościnnie)
6.8 1977 Pan Tot (gościnnie)
7.0 1977 Pan Tot (gościnnie)
7.2 1976 Pan Tot (gościnnie)
10.0 1976 Pan Tot (gościnnie)
10.0 1976 Pan Tot (gościnnie)
7.8 1976 Pan Tot (gościnnie)
10.0 1975 Pan Tot (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Pan Tot (gościnnie)
7.5 1975 Pan Tot (gościnnie)
7.5 1974 Pan Tot (gościnnie)
6.8 1974 Pan Tot (gościnnie)
7.3 1973 Pan Tot (gościnnie)
10.0 1971 Pan Tot (gościnnie)
10.0 1971 Pan Tot (gościnnie)
10.0 1970 Pan Tot (gościnnie)
6.3 1970 Pan Tot (gościnnie)
6.7 1969 Pan Tot (gościnnie)
10.0 1968 Pan Tot (gościnnie)
7.2 1967 Pan Tot (gościnnie)
10.0 1966 Pan Tot (gościnnie)
7.5 1965 Pan Tot (gościnnie)
7.8 1964 Pan Tot (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gordon Jump filmy Gordon Jump najlepsze filmy Gordon Jump zdjęcia Gordon Jump galeria Gordon Jump biografia Gordon Jump nominacje Gordon Jump nagrody i wyróżnienia Gordon Jump filmografia Gordon Jump aktor Gordon Jump reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.