Geoffrey Scott
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 1989 Fake Gary (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Fake Gary (gościnnie)
7.0 1987 Fake Gary (gościnnie)
6.1
Nazajutrz
Morning After, The
1986 Fake Gary (gościnnie)
7.8 1984 Fake Gary (gościnnie)
10.0 1984 Fake Gary (gościnnie)
9.0 1984 Fake Gary (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Fake Gary (gościnnie)
6.3 1983 Fake Gary (gościnnie)
7.0 1982 Fake Gary (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Fake Gary (gościnnie)
7.2 1978 Fake Gary (gościnnie)
8.5 1973 Fake Gary (gościnnie)
8.7 1971 Fake Gary (gościnnie)
0.0 1969 Fake Gary (gościnnie)
6.9 1968 Fake Gary (gościnnie)
8.7 1966 Fake Gary (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Geoffrey Scott filmy Geoffrey Scott najlepsze filmy Geoffrey Scott zdjęcia Geoffrey Scott galeria Geoffrey Scott biografia Geoffrey Scott nominacje Geoffrey Scott nagrody i wyróżnienia Geoffrey Scott filmografia Geoffrey Scott aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.