Gary Coleman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2003 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.9
On, ona i dzieciaki
My Wife and Kids
2001 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.0 1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.3 1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1 1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.5 1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.0 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Inspektor (gościnnie)
5.7
227
1985 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.6 1979 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1978 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4 1975 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gary Coleman filmy Gary Coleman najlepsze filmy Gary Coleman zdjęcia Gary Coleman galeria Gary Coleman biografia Gary Coleman nominacje Gary Coleman nagrody i wyróżnienia Gary Coleman filmografia Gary Coleman aktor Gary Coleman scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.