Fran Montano
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2001 Menadżer stacji (gościnnie)
6.9 1998 Menadżer stacji (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Menadżer stacji (gościnnie)
6.9
Tequila i Bonetti
Tequila and Bonetti
1992 Menadżer stacji (gościnnie)
6.7 1992 Menadżer stacji (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Menadżer stacji (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Fran Montano filmy Fran Montano najlepsze filmy Fran Montano zdjęcia Fran Montano galeria Fran Montano biografia Fran Montano nominacje Fran Montano nagrody i wyróżnienia Fran Montano filmografia Fran Montano aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.