Faith Salie
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2005 Rina (gościnnie)
8.5 2004 Rina (gościnnie)
8.0 2004 Rina (gościnnie)
10.0 2004 Rina (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Rina (gościnnie)
7.3 2003 Rina (gościnnie)
7.7
Odysseja
Odyssey 5
2002 Rina (gościnnie)
7.8 2001 Rina (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Rina (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Rina (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Rina (gościnnie)
8.5 1995 Rina (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Rina (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Lana (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Faith Salie filmy Faith Salie najlepsze filmy Faith Salie zdjęcia Faith Salie galeria Faith Salie biografia Faith Salie nominacje Faith Salie nagrody i wyróżnienia Faith Salie filmografia Faith Salie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.