Don Brunner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2002 Burly C.O. (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Burly C.O. (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Burly C.O. (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Burly C.O. (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 Burly C.O. (gościnnie)
5.9
Nocny patrol
Baywatch Nights
1995 Burly C.O. (gościnnie)
7.4
Pod koszem
Hang Time
1995 Burly C.O. (gościnnie)
0.0 1995 Burly C.O. (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Burly C.O. (gościnnie)
6.1
Jeden fałszywy ruch
One False Move
1992 Burly C.O. (gościnnie)
6.7 1992 Burly C.O. (gościnnie)
7.3 1990 Burly C.O. (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Kamerzysta (gościnnie)
7.6 1984 Burly C.O. (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Don Brunner filmy Don Brunner najlepsze filmy Don Brunner zdjęcia Don Brunner galeria Don Brunner biografia Don Brunner nominacje Don Brunner nagrody i wyróżnienia Don Brunner filmografia Don Brunner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.