Dennis Holahan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.5 1991 Mężczyzna (gościnnie)
5.0 1988 Mężczyzna (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Mężczyzna (gościnnie)
7.8 1984 Mężczyzna (gościnnie)
6.3 1984 Mężczyzna (gościnnie)
7.3 1984 Mężczyzna (gościnnie)
8.2 1981 Mężczyzna (gościnnie)
8.5 1979 Mężczyzna (gościnnie)
3.7 1978 Mężczyzna (gościnnie)
5.7 1978 Mężczyzna (gościnnie)
10.0 1977 Mężczyzna (gościnnie)
6.8 1977 Mężczyzna (gościnnie)
7.8 1976 Mężczyzna (gościnnie)
6.8 1974 Mężczyzna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dennis Holahan filmy Dennis Holahan najlepsze filmy Dennis Holahan zdjęcia Dennis Holahan galeria Dennis Holahan biografia Dennis Holahan nominacje Dennis Holahan nagrody i wyróżnienia Dennis Holahan filmografia Dennis Holahan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.