Debbe Dunning
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 2006 Rochelle / Bubbles (gościnnie)
0.0 1997 Rochelle / Bubbles (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Rochelle / Bubbles (gościnnie)
5.3 1996 Rochelle / Bubbles (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Rochelle / Bubbles (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Rochelle / Bubbles (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Rochelle / Bubbles (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Rochelle / Bubbles (gościnnie)
5.7 1989 Rochelle / Bubbles (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Rochelle / Bubbles (gościnnie)
7.3 1984 Rochelle / Bubbles (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Debbe Dunning filmy Debbe Dunning najlepsze filmy Debbe Dunning zdjęcia Debbe Dunning galeria Debbe Dunning biografia Debbe Dunning nominacje Debbe Dunning nagrody i wyróżnienia Debbe Dunning filmografia Debbe Dunning aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.