David Sederholm
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 1997 Facet w śpiączce (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Facet w śpiączce (gościnnie)
8.0 1995 Facet w śpiączce (gościnnie)
7.6 1994 Facet w śpiączce (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Facet w śpiączce (gościnnie)
6.8 1993 Facet w śpiączce (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Facet w śpiączce (gościnnie)
10.0 1991 Facet w śpiączce (gościnnie)
7.5 1991 Facet w śpiączce (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Facet w śpiączce (gościnnie)
7.8
Polowanie na Czerwony Październik
Hunt for Red October, The
1990 Facet w śpiączce (gościnnie)
10.0 1989 Facet w śpiączce (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Bruce Van Pelt / Phillip (gościnnie)
8.5 1986 Facet w śpiączce (gościnnie)
9.0 1984 Facet w śpiączce (gościnnie)
8.7 1983 Facet w śpiączce (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Sederholm filmy David Sederholm najlepsze filmy David Sederholm zdjęcia David Sederholm galeria David Sederholm biografia David Sederholm nominacje David Sederholm nagrody i wyróżnienia David Sederholm filmografia David Sederholm aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.