David Nelson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Fantastyczny mężczyzna (gościnnie)
8.0 2004 David (gościnnie)
9.0 1992 Fantastyczny mężczyzna (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Fantastyczny mężczyzna (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Fantastyczny mężczyzna (gościnnie)
6.3 1986 Fantastyczny mężczyzna (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Fantastyczny mężczyzna (gościnnie)
10.0 1967 Fantastyczny mężczyzna (gościnnie)
9.5 1952 Fantastyczny mężczyzna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Nelson filmy David Nelson najlepsze filmy David Nelson zdjęcia David Nelson galeria David Nelson biografia David Nelson nominacje David Nelson nagrody i wyróżnienia David Nelson filmografia David Nelson aktor David Nelson reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.