Cynthia Szigeti
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1991 Bertha (gościnnie)
10.0 1990 Bertha (gościnnie)
7.3 1990 Bertha (gościnnie)
7.4 1990 Bertha (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Bertha (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Bertha (gościnnie)
7.1 1985 Bertha (gościnnie)
7.2
Niebezpieczny Johnny
Johnny Dangerously
1984 Bertha (gościnnie)
7.6 1984 Bertha (gościnnie)
7.3 1984 Bertha (gościnnie)
8.0 1978 Bertha (gościnnie)
7.8
Nigdy nie obiecywałem ci ogrodu pełnego róż
I Never Promised You a Rose Garden
1977 Bertha (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cynthia Szigeti filmy Cynthia Szigeti najlepsze filmy Cynthia Szigeti zdjęcia Cynthia Szigeti galeria Cynthia Szigeti biografia Cynthia Szigeti nominacje Cynthia Szigeti nagrody i wyróżnienia Cynthia Szigeti filmografia Cynthia Szigeti aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.