Christina Solis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2001 Esmerelda (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Esmerelda (gościnnie)
8.1 1996 Esmerelda (gościnnie)
5.8
Złe intencje
Hostile Intentions
1994 Esmerelda (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Esmerelda (gościnnie)
6.0
Moje szalone życie
Mi vida loca
1993 Esmerelda (gościnnie)
6.7 1993 Esmerelda (gościnnie)
7.2
Szukając sprawiedliwości
Out for Justice
1991 Esmerelda (gościnnie)
7.3
Szukając sprawiedliwości
Out for Justice
1991 Esmerelda (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Esmerelda (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Esmerelda (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christina Solis filmy Christina Solis najlepsze filmy Christina Solis zdjęcia Christina Solis galeria Christina Solis biografia Christina Solis nominacje Christina Solis nagrody i wyróżnienia Christina Solis filmografia Christina Solis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.