Christian Jacobs
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2007 Shep (gościnnie)
7.1
Mistrz deskorolki
Gleaming the Cube
1989 Shep (gościnnie)
1.6 1988 Shep (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Shep (gościnnie)
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Shep (gościnnie)
7.5
V
1984 Shep (gościnnie)
5.5 1984 Shep (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Shep (gościnnie)
5.5 1982 Shep (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christian Jacobs filmy Christian Jacobs najlepsze filmy Christian Jacobs zdjęcia Christian Jacobs galeria Christian Jacobs biografia Christian Jacobs nominacje Christian Jacobs nagrody i wyróżnienia Christian Jacobs filmografia Christian Jacobs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.