Chris Elwood
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Dostawca (gościnnie)
7.7 1995 Dostawca (gościnnie)
8.0 1995 Dostawca (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Dostawca (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Dostawca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Elwood filmy Chris Elwood najlepsze filmy Chris Elwood zdjęcia Chris Elwood galeria Chris Elwood biografia Chris Elwood nominacje Chris Elwood nagrody i wyróżnienia Chris Elwood filmografia Chris Elwood aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.