Chris Bonno
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2008 Kontrahent (gościnnie)
7.9
Domowy front
War at Home, The
2005 Kontrahent (gościnnie)
7.3 2003 Kontrahent (gościnnie)
10.0 2002 Kontrahent (gościnnie)
6.9
Operacja Splitsville
Operation Splitsville
1999 Kontrahent (gościnnie)
6.7
Mike, Lu i Og
Mike, Lu & Og
1999 Kontrahent (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Kontrahent (gościnnie)
6.9 1996 Kontrahent (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Kontrahent (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Kontrahent (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Bonno filmy Chris Bonno najlepsze filmy Chris Bonno zdjęcia Chris Bonno galeria Chris Bonno biografia Chris Bonno nominacje Chris Bonno nagrody i wyróżnienia Chris Bonno filmografia Chris Bonno aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.