Cathy Weseluck
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.9 2010 Near (ang. głos)
8.3 2010 Near (ang. głos)
8.1 2006 Near (ang. głos)
8.8 2006 Near (ang. głos)
8.4
Notatnik śmierci
Death Note
2006 Near (ang. głos)
7.6
Ognistooka Shana
Shakugan no Shana
2005 Near (ang. głos)
6.2
Bliźniaki Cramp
Cramp Twins, The
2001 Near (ang. głos)
7.0 2001 Near (ang. głos)
6.9 2000 Near (ang. głos)
5.0 2000 Near (ang. głos)
7.6 1999 Near (ang. głos)
7.0 1998 Near (ang. głos)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Near (ang. głos)
5.5 1995 Near (ang. głos)
8.4 1995 Near (ang. głos)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Near (ang. głos)
7.1 1994 Near (ang. głos)
6.6 1994 Near (ang. głos)
7.0 1994 Near (ang. głos)
7.7 1993 Near (ang. głos)
5.1 1993 Near (ang. głos)
8.0 1993 Near (ang. głos)
7.6
Dragon Ball Z: Drzewo Mocy
Doragon bôru Z 3: Chikyû marugoto chô kessen
1990 Near (ang. głos)
6.6
Kimba - biały lew
Shinsaku jungle taitei
1989 Near (ang. głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cathy Weseluck filmy Cathy Weseluck najlepsze filmy Cathy Weseluck zdjęcia Cathy Weseluck galeria Cathy Weseluck biografia Cathy Weseluck nominacje Cathy Weseluck nagrody i wyróżnienia Cathy Weseluck filmografia Cathy Weseluck aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.