Bojesse Christopher
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 1999 Rick (gościnnie)
8.5 1996 Rick (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Rick (gościnnie)
7.2 1992 Rick (gościnnie)
7.2
Na fali
Point Break
1991 Rick (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Rick (gościnnie)
5.8 1990 Rick (gościnnie)
7.3 1990 Rick (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Rick (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Rick (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bojesse Christopher filmy Bojesse Christopher najlepsze filmy Bojesse Christopher zdjęcia Bojesse Christopher galeria Bojesse Christopher biografia Bojesse Christopher nominacje Bojesse Christopher nagrody i wyróżnienia Bojesse Christopher filmografia Bojesse Christopher aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.