Bo Jackson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.8 2004 Calvin Farquhar (gościnnie)
8.1 1996 Calvin Farquhar (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Calvin Farquhar (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Calvin Farquhar (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Calvin Farquhar (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Calvin Farquhar (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bo Jackson filmy Bo Jackson najlepsze filmy Bo Jackson zdjęcia Bo Jackson galeria Bo Jackson biografia Bo Jackson nominacje Bo Jackson nagrody i wyróżnienia Bo Jackson filmografia Bo Jackson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.