Bill Kalmenson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Oliver Dunne (2001) (gościnnie)
7.3 2012 Oliver Dunne (2001) (gościnnie)
7.4 2012 Brice
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Oliver Dunne (2001) (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Biznesman (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Oliver Dunne (2001) (gościnnie)
7.6
Zaginiony
Vanishing Son
1995 Oliver Dunne (2001) (gościnnie)
7.6 1989 Oliver Dunne (2001) (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Chuck (gościnnie)
7.5 1987 Oliver Dunne (2001) (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Oliver Dunne (2001) (gościnnie)
6.3 1986 Oliver Dunne (2001) (gościnnie)
5.7 1986 Oliver Dunne (2001) (gościnnie)
8.3 1982 Oliver Dunne (2001) (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Oliver Dunne (2001) (gościnnie)
6.8 1981 Oliver Dunne (2001) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bill Kalmenson filmy Bill Kalmenson najlepsze filmy Bill Kalmenson zdjęcia Bill Kalmenson galeria Bill Kalmenson biografia Bill Kalmenson nominacje Bill Kalmenson nagrody i wyróżnienia Bill Kalmenson filmografia Bill Kalmenson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.