Benjamin Lum
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.1 2000 Sticky (gościnnie)
8.2 1998 Sticky (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Sticky (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Sticky (gościnnie)
7.6 1993 Sticky (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Sticky (gościnnie)
8.7 1992 Sticky (gościnnie)
7.5 1992 Sticky (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Sticky (gościnnie)
6.8
Następne 48 godzin
Another 48 Hrs.
1990 Sticky (gościnnie)
7.4 1990 Sticky (gościnnie)
8.2 1989 Sticky (gościnnie)
7.2 1989 Sticky (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Sticky (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Sticky (gościnnie)
7.5 1985 Sticky (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Benjamin Lum filmy Benjamin Lum najlepsze filmy Benjamin Lum zdjęcia Benjamin Lum galeria Benjamin Lum biografia Benjamin Lum nominacje Benjamin Lum nagrody i wyróżnienia Benjamin Lum filmografia Benjamin Lum aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.