Barry Wiggins
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2006 Mężczyzna (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Mężczyzna (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Mężczyzna (gościnnie)
10.0 2002 Mężczyzna (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Mężczyzna (gościnnie)
7.6 2000 Mężczyzna (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Mężczyzna (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Mężczyzna (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Mężczyzna (gościnnie)
8.1
Naga Prawda
Naked Truth, The
1995 Mężczyzna (gościnnie)
8.0 1995 Mężczyzna (gościnnie)
7.6 1995 Mężczyzna (gościnnie)
7.0 1995 Mężczyzna (gościnnie)
7.6 1994 Mężczyzna (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Mężczyzna (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Mężczyzna (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Mężczyzna (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Detektyw policyjny (gościnnie)
10.0
Roc
1991 Mężczyzna (gościnnie)
7.3 1990 Mężczyzna (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Mężczyzna (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Geronimo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barry Wiggins filmy Barry Wiggins najlepsze filmy Barry Wiggins zdjęcia Barry Wiggins galeria Barry Wiggins biografia Barry Wiggins nominacje Barry Wiggins nagrody i wyróżnienia Barry Wiggins filmografia Barry Wiggins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.