Avner Garbi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2011 Omar (gościnnie)
5.5 2010 Omar (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Kelner (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Tailor (gościnnie)
10.0
DAG
2000 Omar (gościnnie)
7.3 1990 Omar (gościnnie)
1.6 1988 Omar (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Omar (gościnnie)
6.8 1983 Omar (gościnnie)
6.8 1981 Omar (gościnnie)
7.7 1968 Omar (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Avner Garbi filmy Avner Garbi najlepsze filmy Avner Garbi zdjęcia Avner Garbi galeria Avner Garbi biografia Avner Garbi nominacje Avner Garbi nagrody i wyróżnienia Avner Garbi filmografia Avner Garbi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.