April Wayne
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.9 2004 Muffy (gościnnie)
5.5 1989 Muffy (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Muffy (gościnnie)
7.5 1985 Muffy (gościnnie)
7.5 1985 Muffy (gościnnie)
7.6 1984 Muffy (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Muffy (gościnnie)
6.8 1981 Muffy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

April Wayne filmy April Wayne najlepsze filmy April Wayne zdjęcia April Wayne galeria April Wayne biografia April Wayne nominacje April Wayne nagrody i wyróżnienia April Wayne filmografia April Wayne aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.