Anthony S. Johnson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Chirurg transplantacyjny (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Mężczyzna w średnim wieku (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Chirurg transplantacyjny (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Chirurg transplantacyjny (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Chirurg transplantacyjny (gościnnie)
7.9 1990 Chirurg transplantacyjny (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Herb (gościnnie)
6.3 1986 Chirurg transplantacyjny (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Chirurg transplantacyjny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anthony S. Johnson filmy Anthony S. Johnson najlepsze filmy Anthony S. Johnson zdjęcia Anthony S. Johnson galeria Anthony S. Johnson biografia Anthony S. Johnson nominacje Anthony S. Johnson nagrody i wyróżnienia Anthony S. Johnson filmografia Anthony S. Johnson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.