Ann Weldon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2001 Ciotka Jeanie (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Ciotka Jeanie (gościnnie)
10.0 1996 Ciotka Jeanie (gościnnie)
10.0 1995 Ciotka Jeanie (gościnnie)
9.0 1992 Ciotka Jeanie (gościnnie)
10.0
Roc
1991 Ciotka Jeanie (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Ciocia Maddie (gościnnie)
8.5 1987 Ciotka Jeanie (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Ciotka Jeanie (gościnnie)
7.5 1985 Ciotka Jeanie (gościnnie)
7.6 1984 Ciotka Jeanie (gościnnie)
10.0 1982 Ciotka Jeanie (gościnnie)
8.5 1975 Ciotka Jeanie (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Ciotka Jeanie (gościnnie)
6.8 1974 Ciotka Jeanie (gościnnie)
7.7 1968 Ciotka Jeanie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ann Weldon filmy Ann Weldon najlepsze filmy Ann Weldon zdjęcia Ann Weldon galeria Ann Weldon biografia Ann Weldon nominacje Ann Weldon nagrody i wyróżnienia Ann Weldon filmografia Ann Weldon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.