Andrea Elson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2002 Heidi (gościnnie)
8.4 1999 Heidi (gościnnie)
8.1
Niegrzeczni Panowie
Men Behaving Badly
1996 Heidi (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Heidi (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Heidi (gościnnie)
7.5
ALF
1986 Heidi (gościnnie)
7.3 1984 Heidi (gościnnie)
6.0 1983 Heidi (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Heidi (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrea Elson filmy Andrea Elson najlepsze filmy Andrea Elson zdjęcia Andrea Elson galeria Andrea Elson biografia Andrea Elson nominacje Andrea Elson nagrody i wyróżnienia Andrea Elson filmografia Andrea Elson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.