Amber Van Lent
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 1992 Kobieta (gościnnie)
6.6 1991 Kobieta (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Kobieta (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Kobieta (gościnnie)
5.7 1989 Kobieta (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Kobieta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amber Van Lent filmy Amber Van Lent najlepsze filmy Amber Van Lent zdjęcia Amber Van Lent galeria Amber Van Lent biografia Amber Van Lent nominacje Amber Van Lent nagrody i wyróżnienia Amber Van Lent filmografia Amber Van Lent aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.