Peter New
Data urodzenia: 1971-10-30
Miejsce urodzenia: Vancouver, Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Portier (gościnnie)
8.9 2010 Portier (gościnnie)
0.0 2009 Portier (gościnnie)
7.8 2008 Portier (gościnnie)
7.7
Uwaga, faceci!
Men in Trees
2006 Portier (gościnnie)
8.4
Notatnik śmierci
Death Note
2006 Spiker z ICPO / Uczeń (ang. głos) (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Portier (gościnnie)
7.6
Szpital "Królestwo"
Kingdom Hospital
2004 Portier (gościnnie)
7.7
Trup jak ja
Dead Like Me
2003 Portier (gościnnie)
6.0 2002 Portier (gościnnie)
6.5 2001 Portier (gościnnie)
7.8
Poziom 9
Level 9
2000 Portier (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Portier (gościnnie)
7.0 1998 Portier (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Portier (gościnnie)
8.6 1997 Portier (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter New filmy Peter New najlepsze filmy Peter New zdjęcia Peter New galeria Peter New biografia Peter New nominacje Peter New nagrody i wyróżnienia Peter New filmografia Peter New aktor Peter New scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.