Lee Tockar
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.9 2010 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
0.0 2009 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
6.4
George prosto z drzewa
George of the Jungle
2007 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
5.0
Finley, strażacki wóz
Finley the Fire Engine
2006 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
8.4
Notatnik śmierci
Death Note
2006 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos) (gościnnie)
8.1
Wybraniec smoka
Dragon Booster
2004 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
5.9
MegaMan: NT Warrior
Rockman.exe
2002 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
5.0 2002 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
0.0 2001 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
6.2
Bliźniaki Cramp
Cramp Twins, The
2001 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
4.4
Gadżet i Gadżetinis
Gadget and the Gadgetinis
2001 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
7.0 2001 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
6.8
Zawód: szpieg
Secret Agent Man
2000 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
7.7
Gang dinozaurów
Extreme Dinosaurs
1997 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
7.7 1997 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
7.9
Kosmiczne wojny
Beast Wars: Transformers
1996 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
3.4 1995 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
6.9
Rekiny wielkiego miasta
Street Sharks
1994 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
5.1 1993 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)
7.9
Conan awanturnik
Conan: The Adventurer
1992 Shinigami / Takuo Shibuimaru (ang. głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lee Tockar filmy Lee Tockar najlepsze filmy Lee Tockar zdjęcia Lee Tockar galeria Lee Tockar biografia Lee Tockar nominacje Lee Tockar nagrody i wyróżnienia Lee Tockar filmografia Lee Tockar aktor Lee Tockar scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.